Tender

Our ‘Only Naturally’ project was granted (on the identification number 8612273454) HUF 3.870.147 for equipment purchase as a support having been distributed in 2013 for the execution of LEADER chapter of Local Rural Development Strategies according to the ministerial decree MVH 35/2013. (V.22). We have spent the money on video equipment and the making of 12 short films.

Az „Európai közösségi jelentősségű (védett és fokozottan védett) madárfajok pusztulását eredményező 22 kV-os vezetékszakaszok oszlopainak felmérése Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyék kijelölt területein” című Földművelésügyi Minisztérium, ZöldForrás pályázatát készítettük el, melynek száma: PTKF/719/2017, időpontja: 2017. április 22. – 2018. május 31. és a támogatási összeg: 898.400,- Ft. volt.

Az ÖSSZMŰVÉSZETI PROGRAMOK KOLLÉGIUMA, 787113/00018 azonosító szám alatt nyilvántartásba vett pályázati cél támogatására, azaz ATYAI ÁG - AÓCS GERGELYÉS A FONÓ ZENEKAR - MAGYAR-TÜRK NÉPZENEI KONCERTSOROZAT LEBONYOLÍTÁSÁRA 6.680.000 FT támogatást hagyott jóvá. A program lebonyolítója a Szalakóta Egyesület volt. Időpontja: 2019. szeptember 21. – 2019. december 20.